ARCHITECT
PASCAL LAMBRECHT
realisaties         architect         contact         
architect

Pascal Lambrecht realiseert vooral woningen met bijzonder veel oog voor de materialen, de details en het interieur. Vanuit zijn bureau te Deurle ontwerpt hij zowel in traditionele als in moderne stijl. Elk project wordt afgetoetst aan de omgeving en de bestaande bebouwing. Die analyse, de verlangens van de bouwheer en het budget zijn uiteindelijk de bepalende factoren van elke realisatie.

Het onderscheid tussen traditionele en moderne architectuur is voor Pascal niet zo belangrijk, zolang ze maar gepast en consequent worden toegepast. De landelijke stijl en fascinatie voor traditie erfde Pascal Lambrecht duidelijk van zijn vader.

De ruimtes en interieurs die hij ontwerpt zijn helder en sober ingericht en hij schuwt de combinatie tussen traditionele en hedendaagse materialen niet. Bij uitbreidingen is het belangrijk dat het nieuw deel harmonieert met de bestaande gebouwen en dat de sfeer warmte uitstraalt.

Pascal ontwerpt en begeleidt de bouwheer van dichtbij met veel respect voor de sfeer en de verhoudingen. Zijn lijn is menselijk en zacht.

Museumlaan 16, 9831 DEURLE, T. +32 (0)9 281 00 15, plambrecht@telenet.be